Kopen of huren

De schilderijen zijn doorgaans te koop.
Voor een bedrag vergelijkbaar met de prijs van een meubelstuk kunt u in het bezit komen van een uniek kunstwerk.De prijzen zijn in de eerste plaats afhankelijk van het formaat van het schilderij. Ook met de benodigde hoeveelheid werk zou ik rekening moeten houden. 

Prijsindicatie: schilderij met acrylverf op linnen of plaatmateriaal
30x30 cm  � E 290,- 
60x60 cm � E 770,-
70x100 cm  � E 1220,-

De prijs van werken op papier ligt 25% onder dit niveau.

Schilderijen thuis of op de zaak

 

Te huur

Schilderijen van Henk Zwanenburg zijn in principe ook te huur.
De verhuur van de schilderijen gaat tegen een vergoeding van 1,5% van de verkoopwaarde, per maand. Bij de verhuur van drie schilderijen of meer tegelijkertijd, 1,0% van de verkoopwaarde, per maand, met een minimum periode van een maand.

Rekenvoorbeeld: Stel u huurt tien schilderijen in acrylverf, 60x60 cm, verkoopwaarde � E 770,- per stuk voor een maand; 10 x E 7,70 = E 77,-.
In dat geval worden de schilderijen gebracht -in de regio Haarlem-, opgehangen en na afloop van de periode weer opgehaald.
Daarbij wordt ervan uitgegaan dat er reeds voorzieningen voor het ophangen -rails, haakjes, enz.- aanwezig zijn.
In het geval van aankoop van een van de schilderijen in de verhuurperiode wordt het verhuur-bedrag van de expositie hiermee verrekend.  

In opdracht

Het is natuurlijk ook mogelijk een schilderij te laten maken, met een heel specifieke voorstelling; bijvoorbeeld uw bedrijf, uw product, uw avontuur, uw trots. En dan misschien in een bijzonder moment, of op een tot de verbeelding sprekende plek.

Schilderen geeft vrijheden die ver voorbij de mogelijkheden van fotografie gaan. Zaken als hoofdkleuren, compositie, formaat, techniek en zelfs prijzen kunnen in overleg vastgesteld worden.

Rechts:
Opdracht nav. Meindert Hobbema's 'Het laantje naar Middelharnis' (1689) met oa. antiek speelgoed en aangepaste bebouwing.
Acryl op linnen, 75x100 cm.

Voor meer informatie of voor het maken van een passende aanbieding kunt u contact opnemen met de schilder via telefoon (023) 5387022 of henkzwanenburg@hotmail.com.